Over ons

Vertrouwen is voor ons het belangrijkste.
De kinderen kunnen op de leidsters vertrouwen. Ze ervaren, dat ze altijd op hen kunnen rekenen. De kinderen leren elkaar vertrouwen door de hechte band die ontstaat.

Ze ervaren, dat ze zelf belangrijk zijn en dat een ander ook belangrijk is. Anderzijds kunnen de ouders op het kinderdagverblijf rekenen.
Er is een gegarandeerd goede verzorging voor hun kind door gekwalificeerde leidsters, zodat ze hun kind met een gerust hart bij ons kunnen achterlaten. De groepen zijn klein, dus krijgen de kinderen veel aandacht.

Elke groep wordt door drie bevoegde groepsleidsters geleid. Naast de bevoegde leidsters is er meestal ook een stagiaire aanwezig. Hierdoor is er zoveel rust, dat uw kind alle aandacht, die hij of zij nodig heeft, ook krijgt en zich geborgen voelt.

Veiligheid
: Enerzijds de emotionele veiligheid en anderzijds de lichamelijke veiligheid. Beide zijn voor ons erg belangrijk. De gevoelens van de kinderen nemen we erg serieus. Er is tijd om met ze te knuffelen, praten en we luisteren naar hun vragen of ideeën. De gebouwen en de inrichting voldoen aan de aller strengste eisen en de leidsters letten voortdurend op de veiligheid van de kinderen.

 

Onze locatie

Burg. de Raadtsingel

Vraag meer info aan!