KDV Dordrecht Centrum

Happy 4 Kids is een KDV in Dordrecht Centrum is een all inclusief kinderdagverblijf, wij verzorgen de maaltijden, luiers, babyvoedingen etc. (indien het wenselijk is dat uw kind andere voeding krijgt dan wij bieden , dient u dit zelf mee te brengen naar de opvang). Bij de ingang hangt een intercom voorzien van een camera, hierdoor kunnen wij zien wie er voor de deur staat. Dit i.v.m. de veiligheid van de kinderen.  

Groepsindeling

Binnen het KDV Dordrecht Centrum worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 3 maanden tot 4 jaar. Op de baby/dreumesgroep worden per dag maximaal 13 kinderen opgevangen en op de peutergroep worden per dag maximaal 16 kinderen opgevangen.

Gezondheid

Het kinderdagverblijf wil het kind graag een gezonde omgeving bieden. Gezondheid vormt dan ook een belangrijk uitgangspunt bij de inrichting van de ruimtes, de voeding, de activiteiten en de regels die we hanteren.

Zo besteden we veel aandacht aan de omgeving waarin we de kinderen opvangen. Deze is schoon en opgeruimd. De ruimtes zijn voorzien van luchttoevoerinstallaties. We houden rekening met de lichtinval en de sterkte van het kunstlicht, vooral voor de baby’s, die immers veel omhoog kijken. Alle leeftijdsgroepen hebben aparte slaapkamers en ieder kind slaapt in een eigen bedje met schone lakens. Onze groepen hebben vloerverwarming.

De voorbeelden hierboven zijn maar een greep uit de vele voorzorgsmaatregelen, regels en het protocol Gezondheid en Hygiëne het kinderdagverblijf hanteert met het oog op de gezondheid van de kinderen. Wilt u meer weten over bepaalde aspecten, neem dan contact op via het contactformulier.

Onze locaties

Burg. de Raadtsingel

Happy4kids in beeld

Vraag meer info aan!

Ik wil meer weten over :